Tuotteet

Valmistamme kotimaisesta graniitista ympäristö- ja rakennuskiviä

Tuotteet

Ympäristökivet

Ympäristökivet

Graniitti yhdistää kauniin ja hillityn ulkonäön kovaan kulutus-kestävyyteen. Se soveltuu materiaaliksi erilaisiin ympäristökiviin, kuten muuri-, silta- ja allasrakenteisiin, katukalusteisiin ja -kiveyksiin sekä portaisiin, tasolaattoihin ja reunakiveyksiin. Tuotteet valmistetaan tilauksesta asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Pintakäsittelyt ovat yleensä poltettu, ristipäähakattu tai lohkottu.

Tuotteet

Rakennuskivet

Rakennuskivet

Kotimainen graniitti on ominaisuuksiltaan erinomainen rakennuskivi ja se kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita. Graniitti rakennusten julkisivuissa, sokkeleissa ja tasoissa tuo kohteelle yksilöllisen ja arvokkaan ilmeen. Pintakäsittelyt ovat yleensä poltettu, ristipäähakattu, lohkottu tai kiillotettu. Tuotteet valmistetaan tilauksesta asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Laaniaihiot hautakivivalmistukseen

Valmistamme kotimaisesta graniitista myös laaniaihioita hautakivivalmistukseen. Kivilaadut ja pintakäsittelyt sopimuksen mukaan.

CE- merkintä ja tuotteiden vaatimustenmukaisuus

Kaikilla louhimillamme ja käyttämillämme kotimaisilla graniiteilla on lain edellyttämä CE- merkintä. CE-merkintä on valmistajan vakuutus siitä, että tuotteen keskeiset ominaisuudet on selvitetty harmonisoidun tuotestandardin mukaan ja ne ilmoitetaan suoritustasoilmoituksessa yhdenmukaisella eurooppalaisella tavalla. Rakennustuotteiden CE-merkintä perustuu rakennustuoteasetukseen ja siinä esitettyihin olennaisiin perusvaatimuksiin. CE-merkintä mahdollistaa tuotteen vapaan liikkumisen Euroopan talousalueella. Tutustu Kovakiven rakennustuoteasetuksen mukaisiin määrämuotoisiin suoritustasoilmoituksiin
Scroll to Top